Werknemers testen op corona

Wilt u uw werknemers testen op corona? Via Coronatest123.nl is er veel mogelijk op dit gebied. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie omtrent de mogelijkheden voor uw bedrijf in de corona pandemie. Mocht u een grote afname willen doen, vul dan het contactformulier in met uw wensen.

Corona teststraat voor uw bedrijf

Een corona teststraat opzetten voor uw bedrijf is een goede optie wanneer u uw personeel preventief wilt screenen op corona. Via Coronatest123.nl is het mogelijk om uw eigen teststraat op te zetten op locatie. We zorgen ervoor dat er aan de hand van een intakegesprek met uw organisatie een plan van aanpak wordt opgesteld die aansluit op uw behoefte. Er wordt daarnaast ook gekeken of de gewenste locatie geschikt is voor het uitvoeren van de screening. Het is hierbij belangrijk dat er voldoende ruimte is om de corona teststraat voor uw bedrijf op te zetten. Daarnaast dient er speciale aandacht te zijn voor ventilatie. Coronatest123.nl zal zorgen dat de testen in de teststraat af worden genomen door daarvoor gekwalificeerd zorgpersoneel. Het is mogelijk om uw personeel te testen met alle drie de verschillende coronatesten: PCR-test, Antigeentest (sneltest) en de Antlichamentest. Als toevoeging op uw eigen teststraat kan er gebruik worden gemaakt van het platform Tested.Me. Dit is uw digitale gezondheidspartner die u helpt de gezondheidsgegevens gemakkelijk en veilig te beheren.

Voor meer informatie of een intakegesprek kunt u uw contactgegevens invullen in het contactformulier onderaan deze pagina.

Sneltesten op corona binnen uw bedrijf

Sneltesten op corona is voor bedrijven ook mogelijk. Met de Joysbio Antigeen sneltest is het mogelijk om uw medewerkers zonder de tussenkomst van een medische hulpverlener op een wekelijkse basis te laten testen. Deze sneltest maakt testen op grote schaal eenvoudig. De test is gemakkelijk af te nemen door een individueel persoon. Mocht u deze test op grote schaal in willen zetten of simpelweg meer informatie willen ontvangen. Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier.

De Corona raamsticker van Coronatest123.nl

Mocht u een winkel of een bedrijfspand hebben en laat u uw werknemers testen via Coronatest123.nl. Dan krijgt u van ons daarbij de Corona Raamsticker. Deze raamsticker kunt u op uw winkeldeur of raam plakken. Zo kunt u uw klanten of bezoekers gemakkelijk laten weten dat uw medewerkers zijn getest op corona. Dit zorgt voor een veilig winkelbezoek voor uw klanten. Een voorbeeld van de sticker staat hieronder weergeven.

De corona raamsticker van Coronatest123.nl

Contactformulier B2B

  Waarom zou ik mijn werknemers laten testen op corona?

  Voor het creëren van een veilige en gezonde werkplek dienen werknemers actief te testen om zo de verspreiding van het coronavirus op de werkvloer tegen te gaan. Op deze manier kunnen potentiële corona uitbraken al vroegtijdig worden getackeld wat de continuïteit van de werkzaamheden ten goede komt. Het sneltesten van personeel zodat het coronavirus gericht opgespoord kan worden kan bijdragen aan gedeeltelijke vervanging van andere maatregelen (bv. quarantaine, 1,5 m afstand) om zo de continuïteit van het werk te waarborgen. Uiteraard dient ieder bedrijf zich te houden aan de door de overheid opgelegde corona maatregelen en is grootschalig testen niet van toepassing indien Nederland zich in een lockdown bevindt.

  Wanneer moet ik personeel laten testen?

  Laat uw personeel testen om te onderzoeken of werknemers op dit moment geïnfecteerd zijn met het coronavirus. Met onze corona sneltestprocedures kunnen medewerkers met en zonder symptomen getest worden. Op deze manier helpen wij bedrijven met het screenen en steekproefsgewijs testen op het coronavirus zodat deze in een vroeg stadium opgespoord kan worden. Aangezien een corona besmetting in bijna 50% van de gevallen geen klachten op hoeft te leveren, is het preventief testen van groot belang.

  Zijn de persoonsgegevens van mijn personeel veilig?

  Bij een positieve testuitslag dient dit gemeld te worden bij de GGD. Daarnaast dienen de gegevens organisatorisch adequaat verwerkt en opgeslagen te worden en verstrekking van informatie aan derden dient achterwege te blijven. Coronatest123.nl begrijpt gezien de huidige omstandigheden het belang van het vertrouwelijk omgaan met persoonsgegevens en dit staat bij ons dan ook zeer hoog op de prioriteitenlijst. Aangezien bij melding van een corona besmetting aan de GGD alleen leeftijd, geslacht, beroepsgroep, klachtenlijst, datum eerste ziektedag, testuitslag en reden voor testen benodigd zijn blijven gedetailleerde persoonsgegevens zoals het BSN-nummer van uw personeel veilig.

  Wat kost het sneltesten van personeel?

  Afhankelijk van de grootte van de afname van het aantal sneltesten zal coronatest123.nl gepersonaliseerde voorwaarden met uw bedrijf overeenkomen. Bij interesse laat dan uw gegevens achter in het contactformulier.

  Scroll naar top