Verzenden & bezorging

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het verzenden & bezorgen van de corona sneltesten.

Met welk post orderbedrijf worden de corona sneltesten verzonden?

Logo van PostNL

Wij verzenden onze pakketjes via PostNL. PostNL is een betrouwbare partij en levert haar pakketen doorgaans 1 dag na het plaatsen van de bestelling op werkdagen. Voor verzendingen naar België maken wij ook gebruik van PostNL. Houdt er rekening mee dat een zending naar België één (tot soms twee) werkdagen langer kan duren. Echter verzenden wij op werkdagen alle bestellingen die voor 16.00 geplaatst zijn nog dezelfde dag, dus doen wij er alles aan om verzendingen zo snel mogelijk te laten arriveren op de plaats van bestemming.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product- en het aantal items van dat product dat wordt besteld. Zie hieronder de kosten van per bestelgrote en per land:

🇳🇱 De verzendkosten voor bestellingen in Nederland
• 1 stuk: €1,92 (incl. BTW)
• 2 stuks: €1,92 (incl. BTW)
• 5 stuks: €2,88 (incl. BTW)
• 10 stuks: €4,00 (incl. BTW & trackingscode)
• Doos (20 stuks): GRATIS verzending (altijd met trackingscode)

*Let op! Indien u wenst gebruik te maken van een trackingscode zullen de kosten voor een 1-,2- of 5-stuks ook uitkomen op €4,00.

🇧🇪 De verzendkosten voor bestellingen in België
• Reguliere zending brievenbuspakket: €4,65 (incl. BTW)
• Pakket zending inclusief Trackingscode: €9,00 (incl. BTW)

Wanneer wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u van ons altijd een bevestigingsmail en indien u de optie tracking heeft gekozen staat hierin de trackingscode.

Wat is de levertijd van een bestelling?

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Onze levertijd bedraagt daarom in de regel slechts één werkdag. Het komt heel soms voor dat een bestelling onverhoopt wordt vertraagd door drukte bij PostNL. Daarnaast wordt er door PostNL geen briefpost bezorgd op zondag en maandag. Indien u vragen heeft over de levertijd van uw bestelling kunt u altijd contact met ons opnemen en lossen wij het voor u op!

LET OP: op vrijdag 16 april 2021 worden alleen bestelling die geplaatst zijn voor 12:00 uur verzonden. De overige bestellingen zullen op maandag 19 april worden verzonden.

Scroll naar top