Over ons

Coronatest123.nl is opgericht in een lastige tijd waarin het coronavirus om zich heen grijpt. Onze missie is om de maatschappij tijdens en na de pandemie veilig te heropstarten. Om dit te bewerkstelligen bieden wij medische hulpmiddelen aan om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Wij focussen ons op het verspreiden van corona sneltesten. Deze corona sneltesten zijn zeer eenvoudig te gebruiken en geven binnen 15 minuten uitsluitsel of iemand besmet is met het coronavirus. Net als vele virologen zijn wij ervan overtuigd dat frequent en consistent testen op corona uitbraken kan lokaliseren en/of voorkomen. Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij om frequent en consistent testen mogelijk te maken voor iedereen. Dit doen wij met een creatieve insteek en hierbij kijken wij vooral naar wat wél kan binnen de door de overheid opgestelde maatregelen. Aangezien de maatschappij weerspiegelt wordt door zowel particulieren als bedrijven richten wij ons op beide en bieden onze producten daarom in grote- en kleine verpakkingen aan. Sluit je aan bij onze visie en maak de maatschappij een stukje veiliger door te vertrouwen op onze sneltest technologie.

Ontmoet het team achter Coronatest123.nl

Daan Deelsta & Mark Dijkhuizen hebben elkaar leren kennen tijdens hun master. Toen het coronavirus Nederland bereikte heeft dit ervoor gezorgd dat zij, net als alle studenten, het laatste jaar hun studie volledig thuis hebben moeten volgen. Dit heeft hen ertoe geïnspireerd om na te denken over oplossingen om in plaats van de maatschappij volledig op slot te gooien, te onderzoeken of er misschien een middenweg mogelijk was. Zo zijn zij uitgekomen bij corona antigeen sneltesten als tijdelijke deeloplossing om toch te zorgen voor wat bewegingsvrijheid, op een zo veilig mogelijke manier.

Daan Deelstra

Mark Dijkhuizen

CEO & Co-founder

Daan (25) heeft zijn bachelor Technology Management en dubbele master Supply Chain Management & Technology Operations Management behaald aan de universiteit te Groningen en Newcastle University Business School in Engeland. Hij heeft zowel ervaring opgedaan in kwantitatief als kwalitatief onderzoek en deze ervaring is in de praktijk gebruikt om gefundeerd onderzoek te doen naar welke sneltesten het beste aansluiten bij onze missie. Namelijk: “de strijd tegen het coronavirus te ondersteunen door frequent te sneltesten om zo de maatschappij weer zo veilig mogelijk te maken.” Daan’s passie binnen coronatest123.nl ligt dan ook in het bedenken van creatieve oplossingen om het coronavirus te bestrijden.

CEO & Co-founder

Mark (27) heeft zijn bachelor Technology Management en dubbele master Supply Chain Management & Technology Operations Management behaald aan de universiteit te Groningen en Newcastle University Business School in Engeland. Daarnaast heeft hij in een verscheidenheid aan besturen en commissies praktische ervaring opgedaan. Met deze combinatie aan vaardigheden ligt Mark’s passie binnen coronatest123.nl in het zo goed mogelijk communiceren van onze boodschap. Zijn doel is hiermee niet het runnen van een bedrijf, maar een bijdrage te leveren aan de vorming van een oplossing tegen een wereldwijd probleem.
foto van Daan Deelstra
Daan Deelstra
Foto van Mark Dijkhuizen
Mark Dijkhuizen
Scroll naar top