Nieuwe coronasneltesten beschikbaar

Met de ingang van het jaar 2021 hebben wij 2020 achter ons gelaten, maar helaas niet het coronavirus. Daarom start Coronatest123.nl het nieuwe jaar met de introductie van twee nieuwe producten: zowel de nieuwe antigeen- als de antilichamen test zijn vanaf nu online te bestellen!

Coronatest123.nl biedt nu de nieuwe individueel verpakte antigeen sneltest van de fabrikant JOYSBIO Biotechnology CO., LTD. aan. Deze test is op een comfortabele manier zonder pijn af te nemen, bestel hier nu direct de test in een handige 2-pack!

Naast deze nieuwe antigeen test bieden wij nu ook een antilichamen test aan (combineert IgG en IgM). Deze Fluorecare test kan personen identificeren die in het verleden een COVID-19 infectie hebben opgelopen op basis van het toetsen van de aanwezige antilichamen in het lichaam. In 2021 wordt verwacht dat antilichaam-testen een belangrijke rol gaan spelen aangezien dit jaar het COVID-19 vaccinatieprogramma van start is gegaan. Bestel hier nu direct de antilichamentest. Beide testen zijn in staat om de Britse COVID-19 variant te identificeren. Wacht niet langer met bestellen want: Voorkomen is beter dan genezen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top