Coronatest kopen

Een gecertificeerde en betrouwbare coronatest kopen doet u bij Coronatest123.nl. Wij verkopen een gevarieerd aanbod aan coronatesten. Zo kunt u een coronatest bestellen om te testen of het virus heeft of al hebt gehad. Wij leveren zeer snel in de gehele Benelux (Nederland, België, Luxemburg). Een corona test kopen is kiezen voor veiligheid en zekerheid!

Coronatest kopen: Waar u op moet letten

Een coronatest kopen online of in de winkel moet gebeuren bij een betrouwbare partij. U wilt natuurlijk zeker weten dat de test goed werkt. Maar ook dat u de juiste soort covid test koopt. Daarom leggen wij u graag uit wat de belangrijkste punten zijn om op te letten bij de aanschaf.

  1. Type test, er zijn corona sneltesten en corona antistoffen testen.
    1. Met een sneltest, test u of u op dit moment besmet bent met het virus. Echter detecteert dit niet of u in het verleden het virus al heeft gehad.
    1. Een antistoffen test controleert juist of u het virus al heeft gehad. Deze test laat helaas niet zien of u het nu heeft.
  2. Certificering, wij verkopen uitsluitend testen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Nederlandse overheid. Maar ook voor de rest van de EU zijn onze testen goed gekeurd. Onze test beschikken over een CE-markering.
  3. Test hoeveelheid, een coronatest kopen kan als losse test maar ook in multi-packs.

Waarom zou u als particulier een coronatest bestellen?

Een coronatest bestellen online kan gedaan worden om verschillende redenen. De voornaamste reden is het testen van personen die vermoedelijk een coronavirus besmetting hebben opgelopen. Dit is vaak in de beginfase te herkennen aan griepachtige klachten.

Maar er zijn meer redenen waarom het verstandig kan zijn om. Het kan zijn dat u in contact bent geweest met een persoon waarbij een corona besmetting is vastgesteld.

Een coronatest kopen, particulier of als bedrijf, stelt u ook in de positie om uitstekend preventief te screenen. Zo kunnen personen zonder klachten met zekerheid zeggen dat ze gezond zijn. Want het virus toont soms asymptomatische besmettingen. Deze besmettingen kunnen er door veel te testen makkelijk eruit gefilterd worden. 

Een corona test kopen als bedrijf

Een corona test kopen kan voor een bedrijf een interessante optie zijn. Hoewel thuiswerken veel wordt gedaan is dit niet bij alle bedrijven mogelijk. Daarom kan het essentieel zijn werknemers te testen op corona. Zo voorkomt u dat er een corona uitbraak ontstaat op de werkvloer.

Bedrijven houden zich goed aan corona maatregelen met looproutes en al het andere. Maar toch ontstaat een groot deel van de besmettingen op de werkvloer. Dit komt veelal doordat mensen geen actieve klachten ervaren.

Een coronatest kopen online kan voor uw bedrijf een uitbraak voorkomen. Preventief screenen is een zeer effectief middel om brandhaarden te voorkomen. Zo voorkomt u dat personeel ziek wordt en dat het bedrijf stil komt te staan.

Welke coronatesten zijn er te kopen online?

Er zijn verschillende gecertificeerde testen in omloop. Een betrouwbare coronatest kopen, online of in de winkel, kan voor vragen zorgen. Daarom leggen wij u graag uit wat de verschillende soorten zijn.

Allereerst is er de antigeen test. Dit is op dit moment onze meest verkochte test. Deze test is zeer betaalbaar en geeft al na 15 minuten uitslag. Tevens is deze test zeer betrouwbaar. De test is dan ook goedgekeurd in de gehele EU en heeft dus een CE-markering.

Ten tweede is er de antilichamen test. Deze corona test kit kopen is verstandig als u wilt weten of u al corona heeft gehad.

Als derde is er de zeer bekende PCR-test. De PCR-test is de meest betrouwbare test. Ondanks dat deze test erg betrouwbaar is het nadeel dat ze erg duur en  schaars zijn. Ook duurt de uitslag minimaal 24 uur.

Ten vierde is er sinds kort een speekseltest beschikbaar. Deze test is gemakkelijk in gebruik en daarom erg geschikt voor kinderen.

Als laatste komt er in de nabije toekomst waarschijnlijk de corona ademtest aan. Hierover leest u meer zodra deze beschikbaar zijn!

Een sneltest corona kopen, particulier en voor bedrijven zorgt ervoor dat de samenleving weer open kan.

Een commerciële coronatest kopen: hoe betrouwbaar is dit?

Een commerciële coronatest kopen bij de apotheek of online vereist dat u extra let op een aantal aspecten. Het allerbelangrijkste aspect is dat de test beschikt over een CE-certificering. Wanneer een test CE-keurmerk heeft verkregen, betekent dit dat de test voldoet aan de Europese kwaliteitsrichtlijnen. Het product voldoet dan alle voorschriften van het ontwerp tot aan de beoogde toepassing.

Daarnaast is het belangrijk dat de test beschikt over een aanzienlijk hoge sensitiviteit en specificiteit. Door te kiezen voor gecertificeerde test kiest u indirect al voor test met goede waarden. Op onze betrouwbaarheid pagina vertellen wij meer over de sensitiviteit, specificiteit en betrouwbaarheid van corona sneltesten. Hier staat alles wat u moet weten voorafgaand aan de aanschaf. Ook leggen wij uitgebreid uit wat alle termen inhouden.

Hoe snel heb ik uitslag bij een coronatest?

Een snelle coronatest kopen doet u bij coronatest123.nl. Alle tests die wie verkopen geven namelijk zeer snel uitslag. Echter willen wij voor de compleetheid ook uitleggen hoe lang andere tests duren. Dit zijn de tijden voor de verschillende tests:

Soort test Duur van uitslag Uitleg
Antigeentest 10 à 15 minuten Na het afnemen van de test kunt u een wekker zetten en na 15 minuten heeft u definitief uitslag.
Antilichamentest 10 à 15 minuten Deze test werkt qua uitslag hetzelfde als de antigeentest.
Speekseltest 15 à 20 minuten Deze test is werkt hetzelfde als de antigeentest, maar is gemakkelijk in gebruik
PCR-test Ca. 24 uur Het proces om een uitslag te krijgen bij een PCR-test is veel ingewikkelder en dus duurt dit langer.
Ademtest Vrijwel direct Bij een ademtest krijg je net als bijvoorbeeld een alcoholademtest vrijwel direct uitslag.

Meer informatie over het nut van sneltesten is te vinden in onze blog. Bij het kopen van een coronatest, zal dit vrijwel altijd een sneltest zijn. Hiervan bedraagt de omloopsnelheid 10 tot 15 minuten.

Een coronatest kopen doe je bij Coronatest123.nl

Een coronatest kopen in Nederland of België doe je bij een gecertificeerde partij. Daarom verkoopt Coronatest123.nl uitsluitend tests met minimaal een CE-markering. Op deze manier kunnen wij de hoge kwaliteit garanderen in ons assortiment.

Als u bij ons een coronatest online koopt, heeft u garantie dat deze testen aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij altijd actuele informatie verschaffen over onze testen. Wij geven een uitgebreide beschrijving over de betrouwbaarheid en werking van onze testen.

Onze website is zo ingericht om het u zo duidelijk en makkelijk als mogelijk te maken. Wij willen onze klanten graag zoveel mogelijk informatie verstrekken omtrent coronatesten als mogelijk. Mocht u vragen hebben neem dan vooral contact met ons op door ons te mailen of te bellen.

Of u nou één of grote aantallen wilt afnemen voor bedrijven of andere instanties. Wij kunnen het aan u leveren. Wacht niet langer met een coronatest zelf kopen!

Scroll naar top