Aankoop informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de aankoop van coronatesten bij Coronatest123.nl

Hoe plaats ik een order?

Het plaatsen van een order is erg gemakkelijk. Dit is mogelijk door naar de pagina coronatest kopen te gaan. Hier klikt u vervolgens het gewenste product aan, kies het aantal en voeg het product toe in uw winkelmand.

U kan de bestelling afronden door uw gegevens in te vullen en de betaling te voldoen. U zult vervolgens op de hoogte worden gehouden omtrent de vordering van uw bestelling per e-mail. Zorg ervoor dat alle gegevens correct zijn ingevuld.

* Ontvangt u geen e-mails van ons na het plaatsen van de bestelling, controleer eerst de spam-box. Mocht u niks hebben ontvangen neem dan contact op met info@coronatest123.nl.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:
– iDeal
– Creditcard
– PayPal*
– Bancontact
– Overboeking

*Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

Kan ik de corona sneltesten bestellen voor mijn bedrijf?

De corona antigeen sneltesten zijn uitermate geschikt voor het testen van werknemers binnen uw bedrijf. De testen zijn geschikt voor zowel symptomatische als asymptomatische werknemers. Voor het afnemen van testen is aan te raden om de instructies in onze video te volgen onderaan deze pagina.

Wat is het minimale order aantal?

Het is bij ons mogelijk om testen in kleine aantallen te bestellen. De JOYSBIO zelftest is verkrijgbaar vanaf één test. Door kleine aantallen aan te bieden maken we het testen voor de ‘normale’ consument toegankelijker.

Kan ik korting krijgen bij het afnemen van grote aantallen?

Voor grote orders voor uw bedrijf is het raadzaam om onze B2B-pagina te bekijken. U kunt daar alle informatie vinden over de zakelijke mogelijkheden. Bijvoorbeeld het opzetten van een teststraat. U kunt het contactformulier invullen op de B2B-pagina of rechtstreeks contact opnemen met info@coronatest123.nl.

Zijn coronatesten vrijgesteld van BTW?

Ja, u hoeft op dit moment geen BTW te betalen bij het aanschaffen van een coronatest. Coronatesten zijn vrijgesteld van BTW zodat deze goedkoper zijn om aan te schaffen. Op deze manier wordt het gebruik van sneltesten gestimuleerd. Er is hierdoor een 0% tarief van toepassing.

Heb ik garantie op de producten?

Voor alle artikelen die u bij ons aanschaft, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Instructievideo

Scroll naar top